هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

ایران رسماً از آمریکا به شورای امنیت شکایت کرد

 معاون حقوقی وزارت امور خارجه کشورمان اعلام کرد نامه شکایت از آمریکا به‌دلیل تجاوز پهپاد این کشور به حریم هوایی ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد تحویل داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۰۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 28
کد خبر: ۱۴۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  «غلامحسین دهقانی» معاون حقوقی وزارت امور خارجه کشورمان روز جمعه در گفت‌و‌گویی اظهار داشت: پس از این تجاوز و سرنگونی یک پهپاد تجسسی آمریکا به قلمروی هوایی ایران، وزارت امور خارجه در نامه‌ای شکایت خود را به شورای امنیت سازمان ملل و دبیرکل این سازمان برد و بر اساس ماده 51 منشور ملل متحد به این تجاوز شکایت کرد.

 

وی اضافه کرد: در این نامه ایران متذکر شده است که در صورت تکرار اقداماتی از این دست ایران دفاع از مرزهای آبی خود و مقابله با هرگونه تجاوز را حق خود می‌داند.

 

وی اظهار داشت: طرف آمریکایی ادعا می‌کند که این پهپاد وارد حریم هوایی کشورمان نشده است که البته هرگز نمی‌تواند چنین ادعایی را ثابت کند چون این پهپاد پس از انهدام در خاک ایران سقوط کرد.

 

دهقانی با اشاره به شکایت ایران به‌خاطر تحریم‌های آمریکا در دیوان دادگستری لاهه نیز گفت: این دیوان در قرار موقتی تحریم‌های آمریکا علیه کشورمان به‌ویژه در زمینه غذا و دارو را محکوم کرده است.

 

وی افزود: طبق این قرار موقت دیوان دادگستری لاهه باید در زمینه نقل و انتقالات مالی ایران به‌ویژه در زمینه تهیه دارو تسهیل کند در حالی که هم‌اکنون در عمل آمریکا با فشار حداکثری در این خصوص عمل می‌کند.

 

معاون حقوقی وزارت امور خارجه که با ایرنا گفت‌وگو می‌کرد، اظهار داشت: ایران دفاع از حق مشروع خود را در این زمینه از طریق گزارشگر دیوان دادگستری لاهه پیگیری می‌کند.

 

 

بامداد روز پنج‌شنبه 30 خرداد یک فروند پهپاد جاسوسی پیشرفته آمریکا بر فراز آب‌های ایران هدف پدافند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.

 

آمریکا ادعا می‌کند ایران این پهپاد را بر فراز آب‌های بین‌المللی هدف قرار داده است؛ در حالی که ایران اجزای پهپاد سرنگون‌شده آمریکایی را در آب‌های سرزمینی خود یافته و به‌نمایش گذاشته است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار